7 عامل تفاوت رنگ روغنی و رنگ اکریلیک

برای شناخت تفاوت ها و شباهت های رنگ روغنی و رنگ اکریلیک در ابتدا لازم است که هر کدام از رنگ ها را به تنهایی و به درستی بشناسیم و مزایا و کاربردهای هر کدام را بدانیم :

رنگ روغنی

رنگ روغنی

رنگ روغنی یکی از رنگ های پرکاربرد است که جهت رنگ آمیزی در قسمت های مختلف ساختمان از جمله دیوار و سقف به کار می روند.رنگ روغنی که در این رنگ ها به کار رفته اصولاً از بذر گیاه کتان  و رزین آلکیدی ساخته می شوند. این روغن با مواد رنگی مخلوط شده و رنگ روغنی ایجاد می شوند. انواع رنگ روغنی شامل دو نوع رنگ روغنی مات و رنگ براق عرضه می شوند. رنگ های روغنی کاربردهای زیادی دارند برای بخش های گوناگون به کار می روند و خرید آن ها برای طیف وسیعی از خریداران جذابیت ویژه ای دارد.

اما مقاوت رنگ های روغنی براق خیلی بیشتر از رنگ های روغنی مات هستند. اگر سطحی باشد که در برابر تابش آفتاب باشد؛ مثل درب ها و سطوح پنجره ها باشد رنگ روغنی براق کاربرد زیادی دارند.

اما رنگ های روغنی مات کاربرد بیشتری در دیوارهای داخلی ساختمان جهت دیوارهای دکوراسیون داخلی با دیوارهای گچی که زیرسازی آنها کمی ایراد دارد کاربرد دارند. رنگ های روغنی  شفافیت و زیبایی خاصی دارند . و لکه بری آن ها به آسانی انجام می شود. این رنگ به علت استفاده از مواد شیمیایی در تولید آن دارای بوی ناخوشایند است و زمان زیادی برای خشک شدنشان نیاز است.

بیشتر بخوانید :  پخش رنگ ساختمانی صنعتی شکیبا

رنگ اکریلیک

رنگ اکریلیک

رنگ هاب اکریلیک مدت زمان زیادی نیست که وارد بازار شده اند توانسته انذ محبوبیت زیادی به دست آورند و به نوعی می توان آن ها را نسل بعدی رنگ های پلاستیک دانست البته دیگر معایب آن رنگ ها را ندارند. به همین خاطر کاربرد رنگ های پلاستکی و حتی رنگ های روغنی در مواردی کاهش یافته است و رنگ اکریلیک جایگزین آن ها شده است.

انواع دیگر رنگ های اکریلیک ویژه دیوارهای داخلی و بیرونی ساختمان، رنگ اکریلیک ضدزنگ، مخصوص سطوح فلزی،رنگ اکریلیک مخصوص رنگ‌آمیزی سطوح چوبی

رنگ اکریلیک مزیت های دیگری دارد مثل این که دارای پرده های رنگی گسترده و متنوعی دارد ،غلظت مناسب و پوشش دهی خوبی دارند،خیلی دیرتر ترک می خورد و نسبت به رنگ روغن انعطاف پذیری بیشتری دارد و خالت گرم تری به فضا می دهد،دوستدار محیط زیست شناخته می شود چرا که نیاز به حلال های نفتی ندارد و حلال آن آب است.بو ندارد.اجرای راحت و آسانی دارد و سریع خشک می شود.

جدول مقایسه 7 عامل تفاوت رنگ های روغن و رنگ اکریلیک

جدول مقایسه 7 عامل تفاوت رنگ های روغن و رنگ اکریلیک

در جدول بالا هفت عامل تاثیرگذار در تفاوت رنگ های روغنی و رنگ اکریلیک بررسی شده است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما